niedziela, 5 lutego 2012

Wrap urodzinowy z tofu, warzywami i pastą fasolową

Taki szybki wrap, który zrobiłam sobie z okazji urodzin na śniadanie.
W tej tortilli przekrojonej na pół znajdują się : zmiksowana fasola z odrobiną oliwy, kwasku cytrynowego, solą i pieprzem, posmarowane chrzanem, skropione olejem sezamowym, na to położona sałata, chrupki ogórek, papryka i marchewka, a do tego paski tofu obtoczone w przyprawie do gyrosa i podsmażone. Tyle szczęścia, że ciężko było zawinąć!

2 komentarze:

  1. Urodziny miałaś 4.02, czy 05.02 (tak jak ja)? :D
    Ja z okazji urodzin mam nadzieję upiec tort (mają przyjść dzisiaj barwniki...), Ty coś sobie robiłaś słodkiego? :)

    OdpowiedzUsuń
  2. 30 stycznia mialam, nie było czasu niestety ani na robienie słodkości, ani pisanie notek ( przeprowadzka )

    OdpowiedzUsuń