piątek, 27 stycznia 2012

Owsianka z owocami leśnymi i bananem



Co tu dużo mówić, płatki owsiane z mrożoną mieszanką owoców leśnych, wkrojonym bananem i małą garścią żurawiny, zalane gorącym waniliowym mlekiem sojowym. Lubię takie owsianki, bo są błyskawiczne w przyrządzeniu, a każda może być inna, bo możemy dodać do niej wszystko co mamy pod ręką.

5 komentarzy:

  1. Dziś jadłam swoją owsiankę :). Ja zwykłam zalewać wrzątkiem ale mleko sojowe też mi pasuje :). Zazwyczaj dodaję do swojej (w różnych kombinacjach) słonecznika, orzechy włoskie, laskowe, siemię lniane, sezam, żurawinę, morele suszone, rodzynki, ananasa kandyzowanego i co mi jeszcze wpadnie w ręce :).

    Pozdrawiam, Cottie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. uwielbiam owsiankę :)))
    Twoja wygląda cudownie .
    Ściskam <3

    OdpowiedzUsuń
  3. Narobiłaś mi smaka.Muszę wypróbować,uwielbiam mleko sojowe!:)Pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  4. To miłe, dziękuję.
    Cottie, w sumie nigdy nie zalewałam wrzątkiem, jak takie smakuje? Właściwie dopiero będąc weganką zjadłam pierwszą owsiankę w życiu.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Hm... Normalnie ^^'. A tak na serio to mniej słodko, bardziej czuć naturalny smak płatków owsianych.
      Ja też wcześniej nie jadałam owsianek, dopiero będąc weganką pojęłam ogrom ilości, różnorodności i możliwości :)

      Usuń